Mysig lördag och söndag!

Igår kväll var vi hos Malin, Patrik och Vide! Oscar och Sara kom oxå! Malin och Patrik var helt knäckta när vi kom. Dom sa att dom hade misslyckats med hela middagen. Dom hade delvis glömt grytan i ugnen så dom sa att den var sönderkokad och bränd. Men den smakade jättegott! Till förrätt fick vi lite mingelmat (dadlar i bacon och chevrebollar) och en jättegod vit glöggdrink med gin, sockerlag och citron. Jättegott!!



Till huvudrätt fick vi en god köttgryta med ris. Den smakade inte en gnutta brännt!! Till efterrätt fick vi en vit chokladmousse, oxå jättegod! Vide var såå go! Han sov några snuttar men ville helst vara med oss;).



Efter maten spelade vi spel, när då då och geni. Jag och Patrik vann en gång på när då då.



Vi blev väldigt sena, var hemma vid tretiden. Så idag har vi varit lite trötta! Men klockan 11 åkte vi till Uddevalla till Roberts syster, Pia, Micke och Sofia. Roberts föräldrar kom oxå. Så här fint var det på vägen när vi åkte:



Det var bara snö en liten bit på vägen runt Stenungsund, i UA var det ingen. I Trollhättan har dom tydligen kommit en del.
Vi bakade pepparkakor och lussekatter. Vi firade även Ove, Roberts pappa som fyller år på tisdag. Gissa vad vi åt:)?



Här bakar jag:


Så här mycket bakade vi:


Nu när vi kommit hem hade vi premiärsmak på glögg i våra nya glöggmuggar, mums! Jobbigt avsnitt av Solsidan idag tycker jag. Gick inget bra för varken Mickan eller Alex.. Nu blir det snart sängen! Känner mig riktigt laddad inför i morgon! Ska ha matte och no. Även luciaövning med alla 70 elever som är med:)!

Natti!

Kommentarer
Postat av: karlsvenssonnn

Riktigt kul spel är När då då?
www.tvfrågesport.se

2015-09-07 @ 20:49:35
URL: http://www.xn--tvfrgesport-08a.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0