Barnvaktsfredag!

Idag var vi på Heden hela dagen med eleverna. Sol och några minusgrader, underbart! Efter jobbet åkte jag till Eleonore och barnen i Ulricehamn. Jag sminkade Eleonore innan hon och Richard gick på en fest med Richards företag. Jag, Nelly och Isabelle har lekt och läst.




Godingar<3. Nu sover dom gott! Jag ligger och kollar på Lena Ph på Tv:n. Åker hem när dom kommer hem sent ikväll.

Ingen bra dag...

Dagen började med att jag inte hittade parkeringsbeviset. Jag VISSTE att jag hade lagt det i en av fickorna på jackan, men det låg inte där.. Letade i den andra bilen jag hade igår.. Men inte någonstans.. Så det var bara att ställa sig på betalparkering.. Det har blivit väldigt strängt med parkering på jobbet, förr kunde man ha en lapp där det stod tillfälligt bevis.. Senare under dagen ringde jag till Sportlife för att se om jag tappade det där igår när jag tränade. Som TUR va, hade någon lämnat in det i receptionen:-).

Men hela dagen har jag varit så himla trött.. Jag har varit helt orkeslöst.. Det har varit jättejobbigt.. Nu har jag stensovit i 1,5 timme och är fortfarande supertrött.. och nu har jag även ont i huvudet:-(. Blä vill att den här dagen ska va över.. men först måste jag orka baka en kaka so. Robert ska ha med till sitt jobb i morgon! Det blir en chokladkladdkaka med tosca på. Hoppas den blir bra..

Helt slut!

Idag efter jobbet kom goaste Malin och gladaste Vide hit. Han är så himla söt och GLAD heeeeela tiden. Åhh vilken unge<3!! Jag gjorde en väldigt god maträtt som jag rekommenderar:

Jag åkte även och tränade sedan. Jag, Linda och Jenny tränade ett pass som hette Challenge. Det är ett styrke och konditionspass med stationer. Jag är helt slut i kroppen.. Har även lite ont i ryggen.. Fick ta det lite lugnt i slutet av passet för jag kände att jag hade ont. Men det är ingen fara, säkert bara trött.. NU måste jag sova..

BRA måndag!

När jag kom hem stod den här fina matkassen och väntade utanför dörren:-)



Så det var bara att sätta igång å laga mat! Kalkonfilé och rostad potatis med limesmör och sallad. Jättegott!

På vägen hem hämtade jag ett paket som jag hade beställt förra veckan. Det var den här gooooa one piecen:-).


Så nu ligger jag och kollar ikapp alla avsnitt på farmen, dom är ju för roliga:-).

Hemma!

Nu har jag jobbat min sista dag i Norge för denna gången. Har haft det super!! Jag åkte hem direkt efter jobbet, det var riktigt jobbigt att köra för jag hade en sådan migränhuvudvärk.. Usch!! Men jag kom hem på 3 tim och 13 minuter:-). Åkte från ett snöigt, ljust och fint Norge


och kom hem till gråa, regniga, mörka Gbg....

Nu blir det mys i soffan!!

Lördag

Har en skön lördag fm i soffan med godis och skidor.


Nu blir det snart jobb, 14.30-22.30. I morgon jobbar jag 8-15, sen åker jag hem! Saknar min kära nu, så det blir mysigt å komma hem<3.


Massa snö här



Här är det riktig vinter! Det här är utsikten hos dom jag bor hos, den familjen som jag var aupair hos för snart 12 år sedan. Om det hade vart klart hade man sett över till Oslo. Det här huset ligger jättefint! Det är Oslofjorden som man ser nedanför.

Nu har jag jobbat två kvällar, det har gått bra! Jag sover så sjukt bra här, jättehårt och länge. Men drömmer en hel del så jag är helt slut när jag vaknar. Är väldigt snuvig, så det har kanske med det att göra. Men vaknar runt halv tio varje dag.. Vet inte hur jag ska orka gå upp nästa vecka;-). Igår åt jag lunch med Marit (mamman i familjen som jag bor hos). Det var jättegott och mysigt! Idag ska jag äta lunch med Gro, Hermans mamma!

Igår var det alla hjärtans dag. Jag hade gömt ett kort under Roberts madrass och i där hade jag lagt en lapp att han skulle gå skattjakt och leta efter två paket i lägenheten. Så han fick en jättesnygg skjorta och en t-shirt.

Nu ska jag läsa lite innan jag ska åka till Asker och äta lunch med Gro!


I Norge!

Efter frukosten ringde jag Alexander och frågade om han ville fixa lunch till mig. Det ville han gärna! Så jag stannade till i hans mysiga lgh i Uddevalla och fick baconlindad kycklingfilé med potatis och morötter i ugn, mumsigt! Han kan, min bror!



Kl 17 var jag framme hos Gro och Herman. Så himla kul å se dom, speciellt Herman. Han är stor och stark nu. Det kändes som han kände igen mig, jättego! Åkte sedan vidare till Marit och Knut. Simen var hemma, men Maren reser runt i Sydafrika. Jättekul att träffa dom oxå<3! Sover här hos dom. Ligger nu på mitt gamla rum som jag hade när jag bodde här. Imorgon blir det jobb 13-22. God natt!

Kanske ska gå upp..

Vaknade väldigt snuvig idag, så jag fick ställa in träningen jag skulle på nu på morgonen:-(. Vill inte att det ska bli värre. Typiskt att bli förkyld på lovet.. Nu har jag legat och kollat på nyhetsmorgon där dom gjorde massa semlor. Så nu är jag jättesugen på det!

Nu blir det frukost sen packa inför Norge, sen bär det av!

Go dag!!

Började dagen med en promenad runt Härlanda tjärn och lite träning här hemma. Efter dusch och frukost åkte jag förbi Allum en snabbis och köpte en jeansskjorta till mig. Sedan fortsatte jag till Emma. Där myste jag med Linus och lekte med Nora. Sedan tog jag med Max hem, Sofia kom från en kompis i Kungsbacka, så möttes vi här hemma. Vi lagade tacos och myste, Melvin var såå go:-)!

Ingen klocka

Åhhh underbart att inte sätta klockan tills i morgon:-)!!! Det är det bästa med lov!!

Vi hade mycket trevligt hos vår släkt idag. Pappa var glad och förväntansfull inför i morgon:-)!!! Då ska han börja ett nytt jobb som han fick förra veckan! Äntligen, han har väntat länge på denna dagen. Han ska börja på ett bilföretag som ligger på Tjörn. Hos Pia fick vi god mat och Goa semlor:-).

Nu har jag och Robert bestämt att vi ska göra 100 situps varje dag, nu ska vi hålla detta oxå!! Jag vill ha platt mage till sommaren:-). Idag gick det väldigt bra att göra dom. Hoppas varje dag känns lika bra, att det inte blir ett jobbigt moment så att vi inte gör dom. Det gäller nog att inte vänta tills man blir för trött ut på kvällarna.

Messade med mina två familjer i Norge förut. Åker dit på tisdag!! Ska bli så himla kul att träffa dom, var mer än 1,5 år sedan jag var där nu:-(.


På väg till Uddevalla

Blev inte alls som jag ville i Melodifestivalen igår:-(. Anton var grym, likaså Erik och Tone. Swh:s låt va ju en schlagerlåt, kul!

Idag på fm kom Eleonore och Richard med barnen och fikade hos oss. Kul, Goa barn!!

Nu är vi på väg till mina föräldrar en snabbis. Vi ska till Pia, hon fyllde år igår!

Snart mello!!

Började dagen med ett gympass.. Gick sådär, hade inte så mycket ork. Sedan bastade jag där, skönt! Robert mådde bättre idag, vi åkte till Dormy och köpte en golfbag till mamma. Vi gick oxå in på xxl. Sedan åt vi lunch och handlade mat på allum. Dom har så god tacobuffé där, proppmätt ännu! Nu blir det Melodifestivalmys i soffan! Ska bli kul att höra swh:s låt:-). Följer deras bloggar, därför blir det extra skoj! Hoppas låten är bra. Erik och Tove ska bli kul att höra oxå. Hejja hejja!!

Lov:-)

Shit nu har vi lov i en vecka! Har inte fattat det än.. Jag åker till Norge på tisdag, jobbar där onsdag-söndag. Bor hos min au pair-familj. Ska bli så kul att träffa dom, jättelängesedan jag var där nu!

Hade en bra dag på jobbet trots att Jenny var sjuk idag oxå. Alla 27 var där idag för vi skulle ha klassfest:-). Dom hade med sig godis, chips mm som vi dukade upp i gympan så dansade och lekte vi. Dom hade så kul!

Efter jobbet blev det vila, var trött! Sen en promenad, gick förbi Malin med produkter. Var där i ca en kvart och Vide skrattade heela tiden, såå go!!! På vägen hem köpte jag med tapas hem, mumsigt!




Robert känner sig dålig.. Febrig och ont i halsen. Vi hade bestämt att Malin och Sofia m familjer skulle komma hit i morgon kväll, men vi fick ställa in det så han inte smittar ner de små. Så synd! Så vi har haft en kväll i soffan. Såg på spåret och Skyfall. Jag somnade som vanligt, tyckte inte den va så bra.. Brukar gilla Bond annars. Nu har vi även sett klart på säsong 2 av The killing, bra serie som sagt! Natti!

Snart helg:-)

Idag var Jenny sjuk igen. Hon har magsjuka, stackarn.. Gick bra med barnen! Hon är hemma imorgon oxå, då har vi gympa och klassfest.. Kommer bli en välbehövlig helg;-). Tränade pump efter jobbet. Nu ska vi se The killing!

Köpte dom här fina tulpanerna till fotograferingen! Så fint med vita tycker jag!




Redan onsdag!

Onsdagar gillar jag verkligen! Go dag på jobbet, endast två lektioner med bild, som barnen älskar! Idag gjorde vi alla hjärtans dag kort, jättefina! Nu har en fotograf precis varit här och tagit kort på lägenheten. Vi har bestämt vilken mäklare vi vill ha den dagen vi vill sälja (el Robert). Hon hade ett erbjudande att om vi väljer henne och gör klart allt med kort och beskrivning så att det bara är att klicka på knappen den dagen det är dags, fick vi en spahelg på sankt Jörgens. Det nappade vi på, vi gillade ändå den mäklaren väldigt mycket! Så nu väntar en till spahelg snart:-). Nu ska jag bara slappa resten av dagen, har sån fruktansvärd träningsvärk.. Skönt kan man tycka.. men gör sjukt ont i mina ben.. Tränade ju pump i måndags, då jag la på extra. Igår tränade jag på jobbet, Jenny hade gjort ett gympass som vi hade efter jobbet. Jag var med på det mesta, förutom hopp och spring som jag inte får göra än, pga ryggen. Så nu är jag värd en slapparkväll. Robert kommer snart hem, hoppas att han är sugen på å göra middagen idag. Den sista av matkassen. Det är lammkorv med rotfrukter och en äpplesallad..

Måndag

Idag har jag haft matte med barnen hela dagen, i olika grupper. Jättekul! Vi övar inför de nationella proven som vi ska ha efter sportlovet. Hoppas att de går bra.. Idag 11.30 stängdes vattnet av på jobbet. Det var tydligen en stor vattenläcka någonstans i området. Så vi kunde ju inte gå på toa eller göra nåt där vi behövde vatten. Vi åkte hem lite tidigare, så vi kunde gå på toa. Hoppas det är igång i morgon.. Jag åkte och tränade body pump direkt efter jobbet. Det var segt innan jag kom dit, nära att jag stannade hemma.. Men skönt att ha gjort det, tog extra mycket vikter, så nu är jag helt mör i kroppen. Kommer nog sova gott:-). Idag lagade jag laxknyten. Man la potatis, morötter och champinjoner i folie, lax uppe på och sist ett smör med dill, basilika, vitlök och citron. Sedan packade man ihop det och in i ugnen. Det blev jättegott! Nu har jag förberett inför i morgon och kollat på andra delen av den danska serien, Dicte. Nu måste jag sova..

Skönt!

Vaknade utan huvudvärk, man känner sig som en ny människa när man inte har ont längre. Vi ställde kl ifall vi inte skulle vakna innan och hinna till frukosten som slutade kl 10. Vi brukar vakna tidigt på helgen, men vi sov ända tills kl ringde.. Jätteskönt! Efter den goda frukosten gick vi en liten promenad vid vattnet.




Nu ligger jag nere i spat. Robert gick upp till rummet nu för han ville se skidorna...


Idag var vattnet i de olika poolerna mycket varmare, så idag är jag mycket nöjd:-). Igår frös jag lite.. Nu ska jag läsa lite!

Go dag och kväll

Vilade en lång stund och försökte få bort min hemska huvudvärk jag fått.. Tyvärr gick det inte, tagit tabletter, men hjälpte inte.. Men vi gick bort och åt lite mat, kollade slutet av Melodifestivalen och spelade biljard, blev 1-1. Det var skoj!






Nu ligger vi i sängen och ska kolla på på spåret på ipaden. Hoppas huvudvärken går över tills imorgon.. Då blir d spa efter frukost innan vi åker hem.

Natti

Spa!

Nu var det några dagar sedan.. I onsdags var jag på återkontroll hos gyn med cellprovet. Fyy vad det är obehagligt att ligga i den stolen och speciellt när det är en man som gör det.. Han kollade jättelänge och tog några prover. Han såg lite förändringar så han hör av sig om proverna visar nåt. Annars ska jag tillbaka om ett år. Jag var även hos en arbetskamrat, Ulla-Carin och hade Mary Kay där. Det var kul!

I torsdags lagade jag vår andra rätt i matkassen.


Det var kycklingfilé med salami, basilika och mozzarella i en tomatsås. Jättegott! Sedan myste jag själv med naturgodis, Robert var på bandy, Sverige-Ryssland.


Igår efter jobbet åkte jag till Emma och Ola som fick lille Linus i torsdags morse. Dom åkte hem redan i torsdags kväll! Allt gick bra, han var jättesöt.


På kvällen åkte jag till Malin och myste med henne och Vide, medans Patrik och Robert var på partaj.

Nu är vi på vann spa! Vi har precis spaat. Nu vilar vi på rummet. Räkmacka blev d t lunch.






Jättefint och mysigt här!!

RSS 2.0