Matkasse!

Idag vid 18.30 kom vår matkasse!


Det såg ut att vara fräscha och bra varor! Robert gjorde den första maträtten när jag var och tränade. Det blev pasta med bacon och ärtor i en sås. Det var gott!


Jenny var sjuk idag oxå, men det var 7 barn som var sjuka. Det var en bra dag. I morgon kommer Jenny tillbaka! Efter att eleverna gått hem åkte jag på en work shop i matte. Den handlade om plus och minus. Faktiskt jättebra! Så nu blir det lite nytänk på hur man kan lära sig att tänka när man räknar för barnen!

Natti

Måndagen avklarad!

Tur att jag kände mig frisk när jag vaknade i morse, för Jenny hade feber och var hemma idag! Eleverna var väldigt duktiga och jobbade bra hela dagen! Hoppas på en lika bra dag i morgon, då hon oxå är hemma. Efter jobbet åkte jag en sväng till Ica. När jag kom hem gjorde jag en tonfisksallad som vi åt när Robert kom hem. Efter maten satte jag igång diskmaskinen och tvättmaskinen, det är en så härlig känsla att sätta igång de:-)! Blev en promenad efter lite slapp. Fick vilat ryggen lite först, får ont när jag t.ex. stressar på jobbet, som jag gjorde innan jag åkte hem:-(. Nu har vi kollat på den nya danska krimserien, Dikte. Den var bra, sådana serier och filmer gillar jag!! Vi har kollat klart på första säsongen av thé killing. Nu ska vi lägga oss och kolla på säsong 2, om jag inte somnar;-). God natt!

Redan måndag i morgon

Vart tog den här helgen vägen tro.. Idag har jag bara legat och slappat, läst mycket.. Haft lite feber hela dagen och har fortfarande ont i luftvägarna, samt i huvudet när jag går.. Men jag tror nog att jag ska orka jobba i morgon, iaf när eleverna är där. Jenny har oxå feber så vi får ha en lugn dag i morgon..

Robert kom och åt middag med oss innan vi åkte tillbaka t Gbg. Mamma gjorde god fisksoppa.


Till efterrätt fick vi creme bryllé (eller hur det nu stavas) och en maräng/mandelkaka.


Nu är Robert och hämtar en pizza som vi ska dela på t kvällsmat. Han ville ha dageneftermat;-)

Sjuk..

Inte konstigt att jag har kännt mig heelt färdig igår och idag, nu har jag fått feber.. Hoppas jag svettas bort det till i morgon..

Godnatt

Lugn slapparhelg.

Igår var jag så sjukt trött hela dagen.. Efter jobbet tog jag mig i kragen och åkte till gymmet med Linda. Har inte kommit igång med träningen efter magsjukan. Har varit så osugen.. Men nu hoppas jag att jag är på g igen.. Fast det känns tyvärr inte så, jag är helt slut.. Efter träningen åkte jag hem och vilade, sen tog vi en sväng med bilen så jag fick testa å köra! Den var supergo att köra. Sen var jag på jättedåligt humör, sur och grinig. Stackars Robert som står ut med mig ibland.. Han fick gå å köpa en kebabtallrik till mig, sen blev det lite bättre när jag fått lite mat. Vi kollade på på spåret och Skavlan. Jag tittade ju även på farmen som jag följer varje dag! Så roligt, vilka människor.. Sedan kollade vi på en film i sängen. Jag låtsades kolla, men i själva värket sov jag igenom hela efter en halvtimme.. Sjukt trött..

Idag släppte Robert av mig i ua innan han fortsatte till Trollhättan. Han skulle träffa några kompisar. Så kommer han den här vägen och hämtar mig i morgon. Nu har jag och mamma vart ute och gått. Jag har ont i luftvägarna när jag andas.. Hoppas nu bara inte jag blir sjuk. Pappa och mamma lagar fiskgratäng, ska bli så gott! Nu kom mor med ett glas vin! Ikväll blir det lugnt och mys framför brasan.



1 år:)

Idag firar vi 1 år! Herregud va fort tiden går! För ett år sedan var vi och fikade vid den här tiden. Jag tänkte, Shit vilken kille, tänk om jag får träffa honom igen. När vi hade sagt hej då ringde jag Malin och var helt till mig.. Och att han var från Trollhättan - vilket plus!!! Jag messade honom innan jag somnade och sa att jag hade haft en trevlig kväll och vill gärna ses igen. Han svarade inte direkt, jag somnade med att hålla tummarna. Vaknade efter 20 min ca, då hade han svarat:):):):)! Han bjöd hem mig på middag fredagen som kom (det var en tisdag som vi träffades). Jag blev superglad;)! Sen dess har vi hängt ihop, han är min drömkille, det kommer han alltid vara! Idag lagade jag oxfile med råstekt potatis. På det la jag smör med vitlök och sambal olek och så gjorde jag en jättegod sås med kalvfond och rödvin. Jag gjorde även tomater i ugnen med vitlöksost. Mums!!



Till detta drack vi ett amaronevin.




Självklart hade han ju köpt med sig jättefina rosa rosor till mig!


Här kommer en bild på våran fina nya bil, längtar tills jag får köra den!



Kalas igår!





Igår blev det fin sång och frukost på sängen för 38 åringen!! Blev inget paket men ett litet kuvert med en spahelg på Vann den 2 februari. På kvällen kom Roberts familj. Jag hade gjort två olika smörgåstårtor, dom såg ut så här:


Den här cheesecaken gjorde jag oxå:




Grattis, bästa!!

Idag har vi köpt bil!! Robert och hans pappa hämtade den i Värnamo. Volkswagen CC blev det som sagt, en helt ny:). Massa bra finesser! I morgon kommer bilder!

Jennie och Liam kom och hälsade på mig efter jobbet. Jag lagade Malins goda räkpasta. Sen åkte vi till gravida Emma och fikade, Sofia och Melvin kom oxå;). Idag visade sig Liam från sin bästa sida, jättego och glad!!




Emma är väldigt trött på att vara gravid, hon hoppas på att han kikar ut snart. Idag stannade jag och natta Nora, hon var så go!!

Helt slut!

Vi somnade ganska fort igår ändå! Så det gick bra att gå upp när kl ringde i morse. Men sen jag kom hem har jag stått i köket och förberett inför Roberts kalas i morgon! Han fyller nämligen 38 år!! Så nu har vi dukat och jag har lagat mat och bakat! Så här fint blev det:


Så i morgon kommer Roberts mamma, pappa, mormor, syster Pia, Micke och Sofia. Nu ska vi lägga oss och kolla på the killing!

På väg hem

Nu sitter vi trötta på tåget hem.. Djurgården vann med 5-1. Det var en kul match å se på!

Åh massa snarkandes personer här på tåget... Jobbigt att lyssna på! Tur att jag har hörlurar som inte släpper in nåt ljud, förutom musiken. Nu ska jag sova lite så jag kan va liiite pigg imorgon. Vi är i gbg halv tolv. God natt!

Hockey!

Nu är vi på plats! Har ätit sushi på Globens shopping. Jag tyckte att det var sådär.. Så jag köpte mig en hamburgare här inne. Nu värmer dom upp och vi är laddade för att se om Djurgården kan vinna över ett lag som nästan ligger sist i deras tabell...




På väg till Globen



Nu är vi på väg till Globen, vi ska gå på hockey, djurgården mot asplöven. Dom spelar på Hovet. Vi bestämde oss för att promenera. Det är superhärligt väder här idag! -3 och strålande sol! Nu tog vi en fikapaus på ett mysigt fik, jättegoda muffins!!



Tacos!

Det blev taco bar för oss ikväll. Billigt och gott!! Jag stör mig så att inte den kedjan finns i gbg! Den finns i Oslo oxå om jag inte minns fel.. grr... Nu är vi på Storstad, en mysig och stor restaurang/bar. Vi tog en Irish coffee, mums!!




Nu dricker vi en ale, har kommit på att jag nog gillar alesorten mer än vanlig öl:). Lite mer syrlig.. Nu ska vi gå tillbaks till hotellet, trötta som vi är...:).


Bowling

Nu är vi och bowlar! Vi är färdiga och resultatet ser ni resultatet


Alltså gick det inte så bra för mig.. Men kul va det ändå! Fast jag har sträckt mig i rumpan;)...




Nu ska vi hitta något ställe å äta!

Kallt!!

Det är verkligen jättekallt här! Man kan inte vara ute för långa stunder. Vi har gått runt här i centrum och fikat med mina föräldrar. Det är väldigt fint när solen skiner och det är så kallt.




Vi köpte med oss en pizza som vi precis har delat på här på rummet. Nu ska vi slappa en stund, så får vi se vad vi hittar på ikväll!

Stockholm!!

När vi kom fram gick vi till vårt hotell. Sedan mötte vi upp mina föräldrar som oxå är här över helgen! Vi åt på en jättemysig restaurang. Jag och mamma åt en plankstek med oxfilé, sååå himla gott!


Pappa åt såklart pepparstek! Det vill han alltid ha när han är ute och äter. Robert åt lammfilé.




Till efterrätt tog jag och Robert en mojito. Mamma och pappa åt en pannacotta.


När vi ätit färdigt gick jag och Robert till Scandic grand central och tog ett glas, innan vi gick hem till vårt hotell, Queens hotell. Det ligger på drottninggatan, väldigt centralt! Vi köpte med oss godis. Innan vi somnade kollade vi på På spåret.

Vi har sovit jättegott i natt. Nu har vi ätit frukost och ligger och slappar framför skidorna. Ska snart ut i kylan, -15. Men det är knallblå himmel! Inga planer så vi går nog och kikar lite och äter nån mysig lunch kan jag tänka mig!

På väg!

Nu sitter vi å myser på tåget mot sthlm! Ätit en räkmacka och smuttar på lite vin! Ska bli en mysig helg!



Trött

Nu börjar ögonen gå i kors, men det har gått väldigt bra idag! Kul att va tillbaks på jobbet igen! Efter eleverna gått hem, dukade jag upp lite Mary Kay produkter i klassrummet. Några av kollegorna kom in och prövade lite, kul! Några tom köpte och bokade klass att ha hemma:). Efter jobbet åkte jag till Malin och Vide. Vide var lika go och glad som vanligt!!! Vill bara ta med han hem;). Hoppas jag får passa honom snart:):)! Malin gjorde en sååå god pastarätt med räkor, spenat, Chili, vitlök, citron, körsbärtomater och spagetti. Jag tog TRE ggr!!! Glömde ta några kort idag..

Nu packar vi för i morgon åker vi till sthlm över helgen! Vi ska bara mysa och ha det skönt där <3.

Jaha..

Ligger klarvaken och klockan är 2.15. Jag var jättetrött när jag gick och la mig. Men har inte kunnat somna. Är hungrig, har redan varit uppe och ätit fil och vart på toa tre ggr, för att jag drack massa vatten förut.. Låt mig bara få somna, kommer ju va helt förstörd i morgon. Idag bokade vi en resa till Alperna över påsk, till Italien, Champoluc! Det ska bli riktigt mysigt! Då kan jag åka skidor:). Mailade med min läkare i veckan och han sa att jag absolut kunde åka då, men kanske ändå vara lite försiktig. Tänkte köpa ett ryggskydd! Har oxå bestämt att jag ska åka till Norge och jobba på sportlovet. Iaf en del av veckan! Var med min Mary Kay coach på en klass hon hade i Sävedalen ikväll. Det var bra att få höra och se hur hon gör på sina klasser. Ska köra igång nu igen och ha några klasser i månaden! Så om du som läser är sugen på att ha en liten tjejkväll hemma med hudvård ger jag dig 500 kr att handla produkter för! Bara att höra av dig:). I morgon ska jag visa lite produkter på jobbet, hoppas många är intresserade och kanske vill boka en kväll;). Nä nu måste jag göra ett nytt försök med att sova..

Mår bättre idag!



Lite godare och bättre frukost idag! Och sittandes dessutom;). Har fortfarande ont i huvudet och känner mig slö, men ändå piggare än igår! Så i morgon blir det jobb, längtar!!! Nu ska jag kolla på en serie vi börjat kolla på som heter the killing. Den är jättebra tycker jag. Sedan ska jag nog se om jag orkar färga håret, mycket grått nu:(.

Hej så länge!

Godmorgon!



Vaknade vid halv tio, så skönt å sova:)! Hade jätteont i huvudet och lite feber. Fick ta tabletter så nu känns det bättre! Var väldigt hungrig oxå.. Så nu ligger jag och äter den här smaskiga frukosten! Hoppas på att må bättre fram på dagen, så att jag kan jobba i morgon.

Blääää

Fått behålla Cola, blåbärssoppa och en rostmacka.. Men har feber.. mår jättedåligt! Har ont i heeela kroppen.. Måste bara få beklaga mig lite, hatar att va sjuk... Robert tycker att jag gnäller... Hoppas inte han blir sjuk nu bara! Har försökt kolla på idrottsgalan lite.. Nu blir det tillbaka t sängen.. Hoppas på att må bättre imorgon.

Kram

Kan det inte gå över nuuu

Usch, ingen rolig dag. Mår illa hela tiden, spytt en gång. Det var nog för att jag åt ett halvt fiberknäckebröd. Det blev nog inte magen så glad av.. Annars har jag sprungit på toa var 30:e minut ca... Måste ju va över snart! Nu har den bästa kommit hem och köpt blåbärssoppa, cola mm. Så nu njuter jag av lite avslagen Cola, hoppas jag får behålla det!



Sjuk..

Usch, i morse när jag höll på att göra mig i ordning kände jag att jag mådde lite konstigt. Men jag tänkte att jag säkert bara va trött. Efter ett tag fick jag panikgå på toa, två ggr och det bara rann ur mig.. Fick i mig lite frukost, tänkte att det nog inte var någon fara, men mådde allt lite illa. Gick bort och väntade på Jenny, som skulle hämta mig. Men när jag stod där, mådde jag illa och kände att jag måste på toa igen, så Jenny fick åka själv till jobbet. Nu ligger jag och vilar, springer på toa med jämna mellanrum, mår illa in i mellan.. Blä!! Hoppas jag slipper kräkas bara. Tur vi har en tv i sovrummet!

Helgen redan slut!

Va fort den här helgen har gått.. Idag har vi varit på två visningar i Utby. Ett radhus, men det var inget som tilltalade oss.. Villan vi kollade på var jättestor och fin! Lite småsaker som man ville göra isf.. Utgångspriset är 3,2 miljoner. Så det tyckte vi var för dyrt.. Men vi gillade området!! Men just nu har vi ingen panik med flytt, vi trivs bra här!

Vi åkte oxå till sisjön och prövade en helt ny Volkswagen cc. Den var fyrhjulsdriven och riktigt snygg! Dom hade nån kampanj på den nu, så den kostade typ lika mycket som begagnade som vi kollat på. Tror ni att någon blev lite sugen;).

Sen åkte Robert till biljardpalatset och kollade fotboll. Jag gick bort till Örgryte sportlife och körde ett body pump-pass.

Nu har vi slappat i soffan, laddade för en ny vecka!

Sovdags!

Idag sov vi länge och åt en lång frukost. Sedan åkte vi iväg och provkörde bilar igen! Nu jämförde vi en cc och en passat kombi. Jag vill ju helst ha en kombi och Robert en cc (lite mer sportig, mindre och ingen kombi). Båda var jättesköna att köra. Men kombin är ju helt klart större. Bra, när vi har med golfklubborna och all vår packning;). Men men det lutar åt en cc. Sedan åkte vi en sväng till Ikea, där vi åt lunch.


Vi kollade oxå efter lampskärmar, att sätta på istället för stjärnorna på fot i fönstret, lampa till taket i hallen och nattduksbord på Roberts sida av sängen. Vi fick tag i allt utom lampskärmar. Men vi köpte det på bauhaus! Ikväll gjorde vi quesedillas och kollade på tv. Nu går ögonen i kors, natti!!

Freeeedag!!

Åh va skönt med fredag! Den här veckan har gått väldigt fort! Efter jobbet åkte jag och Linda till sportlife, tog ett gympass. Efteråt bastade jag. Sedan åkte jag till Emma, Ola och Nora i Lerum. Dit kom oxå Sofia, Max och Melvin. Jag myste med Goa Melvin och lekte med söta Nora! Fick även jättegod fläskfilé och potatisgratäng som Ola gjorde! Det här fina porslinet åt vi maten på:)


Alla deras tallrikar och glas var i diskmaskinen. Nu har jag och Nora fredagsmys i soffan. Nu vill Nora leka lite innan jag åker hem!

Go em/kväll!

Igår efter jobbet åkte jag och tränade två pass!! Det första var bodystep och det andra body pump. Kan ju inte göra allt till 100% än pga ryggen så det gick väldigt bra! Bra kombination, med kondition först och styrka sen. När jag kom hem var jag helt slut så det blev sängen efter mat och andra delen av inkognito.

Idag var det jobbigt att gå upp! Så jag har gått och längtat efter att få komma hem hela dagen för jag ska inte göra något!!! Myskläderna åkte på med en gång!



Robert jobbar till efter 22. Så nu har jag kollat på Hollywoodfruarna från igår. Nu ska jag, läsa vila och bara va! Sen ska jag nog pröva på att göra broccollisoppa!

Första jobbdagen i år

Det var ganska lätt att gå upp i morse faktiskt! Men väldigt tungt på jobbet! Vi gjorde om schemat lite. Har ju inte planerat något ämne inför den här terminen så det blev mycket att planera! Jag har hand om matte, no, idrott, bild. Bild har jag inte läst men det går bra ändå! Jag hann tyvärr inte att planera så mycket eftersom vi var på en föreläsning om normkritik på eftermiddagen. Den var sådär, men ändå viktigt att tänka på!

När jag kom hem planerade jag lite no och städade i ett skåp där vi har massa skit..

Sen lagade jag mat, blev så gott!! Kan jag verkligen rekommendera!
Det var en pastagratäng med kassler




Nu har jag kollat på farmen och mästerkocken. Väntar nu på att Robert ska kolla klart på hockeyn och koka kaffe så ska vi se på inkognito, en kriminalserie i tre delar.

Godkväll!

Började även den här dagen med träning! Jag och Linda tog en sväng på gymmet, så mycket roligare att träna med någon! Resten av dagen blev det mycket slapp. Vi kollade finalen på Tour de ski. Robert åkte och handla, då gick jag en promenad. Sen lagade jag en indisk vindaloogryta. Den blev god! Nu blir det snart sängen så att jag är pigg imorgon när det är jobb igen!

Slapplördag

Vi har haft en riktigt go lördag idag! Har läst, vilat och kollat Tour de ski, gick inte så bra för svenskarna.. Men imorgon är finalen, klättringen, det blir spännande ändå! För en stund sedan gick vi en promenad och handlade lite på vägen hem. Vi visste inte vad vi ville äta, så vi velade länge. Detta blev det:


En himla blandning! Men gott var det! Nu ska vi kolla på gårdagens på spåret, sen blir det nog en film!

Godmorgon!

Vaknade vid 8.30. Då cyklade jag bort till sportlife i Örgryte och körde ett bodystep-pass. Det är så kul! Mycket kondition, behövs;). Men jag får ju inte hoppa och springa så jag kunde inte göra allt och ta ut mig till 100%. Men svettig blev jag, skönt! Nu ska jag välja en bok att läsa som jag lånade av Eleonore igår!



Fredag och helg igen!

Idag gick jag upp och körde Robert till jobbet, sen åkte jag vidare och gymmade. Var inte på träningshumör, så det gick sådär.. Men ändå skönt efteråt. Pappa kom förbi en sväng sen och drack 11-kaffe. Vi bytte tillbaka bilen. Så snällt att vi fick ha deras bil till idre!

Ikväll har vi vart hos Eleonore och Richard. Det var mysigt!! Barnen var Goa! Här sitter Nelly och grejar med en pysselbok som hon fick av oss.


Jättegod förrätt fick vi:


Och huvudrätt:

Nu har vi kommit hem och ska sova! Natti!

Hemma igen

Nu har vi kommit hem och packat upp. Igår var en väldigt fin dag! Vi sov en stund på morgonen sen gick jag med Robert bort till backen och gick en promenad, orkade inte åka längd mer! Så här fint var det:











Jag var rätt så sugen på att åka med Robert kan man säga!!!

På kvällen lagade vi thai och kolla på tv.

Nu blir det slapp i soffan och sen ska vi se den nya Falk!


Gott nytt 2013





Vår meny bestod av skagentoast till förrätt, oxfilé och potatisgratäng till huvudrätt och gino till efterrätt. Allt blev väldigt lyckat! Vi lagade och åt här i stugan. Vi glömde stektermometer hemma så jag gick upp till Pernillas hotell och frågade en kock om jag kunde låna en av dom. Det fick jag! Så jag gick upp med en chokladkaka till honom när vi var färdiga, han blev jätteglad!!


Vi var i stugan fram till 22.30 ung. Då gick vi bort till värdshuset. Här kommer lite bilder från kvällen! Vi dansade lite till ett dåligt liveband.
















Det var en lyckad nyårskväll!

RSS 2.0