Första dagen

Vaknade med snö som vräkte ner. Rakt ner, det blåser ingenting! Det har snöat i stort sett hela dagen! Så det har varit riktigt tungt att åka.. Våra ben värker nu.. Men vi har haft en jättego dag, fått ett litet hum om hur det ser ut här.. Det är stort och väldigt utspritt. Sista åket vi gjorde idag blev lite offpist. Vi såg andra som åkte där, precis bredvid pisten. Robert gjorde en rolig vurpa, med en volt!

Nu har vi kommit tillbaka till hotellet som är väldigt mysigt. Trä överallt. Nu sitter vi i deras "lounge" och tar en after skiöl! Snart ska vi läsa och vila och ikväll blir det ut å äta på nåt käckt hak:-).

Landvetter


Nu har vi checkat in och växlat pengar, så nu sitter vi och njuter av att vi ska iväg med en öl! Ska bli underbart!

Kraam

Lov!!

Sååå skönt att ha lov nu! Hade inte orkat jobba en dag till;-). Sjukt hur kroppen ställer in sig. Nu sitter jag faktiskt å njuter av liiiite vin och läser Laila Bagges nya kom i form bok som jag köpte förut.


Hon ska börja en kom i form "kurs" på sin blogg from 1 april. Det är både träning och mat. Tänkte vara med och se, göra det jag kan iaf.. Kom just på i skrivandes stund att jag ska operera mig 9 april och efter det skulle man inte träna så mycket på 3 veckor:-(. Blääääääääää!!!!! Så då går det väl inte då.. Men kosten iaf, alltid något.

När jag läst klart ska jag packa! Robert kommer hem fr träningen om en stund. Då blir det tacos!

Myst med solbackebebisar!

Idag hade vi den årliga påsklunchen på jobbet. Efter att barnen gått hem plockar alla fram något som man har haft med sig så att det blir en buffé. Jättegoda pajer, röror, sill, ost, kex, bröd, godis, kakor mm. Så man blev rätt mätt, det var sååå gott!! Då kommer även de som har gått i pension och de som är föräldrarledig. Så Malin, Johanna, Emilia och Sofia kom med deras småttingar! Jag kunde ju såklart inte hålla mig borta från dom<3.

Efter jobbet skulle jag och Linda tränat body step och pump. Men stepen blev inställd så det blev bara pump. Men det räckte, den här releasen var tuff!! Jag stod bakom Casper i Arvingarna:-). Han brukar va på det passet.



Nu ser vädret väldigt bra ut i Champoluc, dit vi ska på fredag och åka skidor:-). Ska bli sååå härligt!

Ligger i sängen och ska läsa en stund, natti!

Skönt i solen!



Så här skönt har vi haft det i mamma och pappas uterum. Skönt när man bara kan öppna dörrarna och man sitter inne i lä! Att det kan vara så skönt att sitta i solen!! Vi fick jättegod mat, köttgryta. Nu är vi på väg hem. Ska ut och springa när vi kommer hem. Sen blir det mästarnas mästare!

På väg till Uddevalla



Nu är vi på väg till mor och far i Uddevalla. Härliga väder, vad glad man blir av lite sol!!! Vi sitter och pratar om vår resa till Italien på fredag, ska bli så kul!! Äntligen få åka lite skidor, då hoppas vi på sol hela veckan. Ser dock inte så ut just nu:-(. Men vi får det nog bra ändå!

Mycket trevlig fredag!

Igår hade jag vinkväll med några tjejer här hemma! Robert var i sthlm och kollade fotboll, Sverige-Irland. Vi hade trevligt, Melvin och Linus var med oxå. Dom var så snälla och Goa!! Vill bara mysa med dom heela tiden;-).





Nu har jag varit och hämtat Robert på Landvetter. Nu ligger vi och slötittar på hockey. Jag ska nog läsa lite. Ikväll blir det nog pizza och film.

Andra rundan avklarad!

Tro det el ej men jag gav mig ut på en runda idag igen!! Robert var gullig och följde med mig, trots att han hade spelat innebandy tidigare! Det gick mycket bättre idag, så det var kul! Det blir nog en runda snart igen! Det är sååå himla skönt att jag inte känner NÅGONTING i ryggen!!! Underbart!!

En inte lika rolig sak var detta brevet som kom idag...

Så nu blir det operation igen:'(. Dock inte lika stor som tur är.. Har googlat lite på det nu och några blir sövda och några bara bedövning.. Vet inte vad jag hoppas på...

Idag stod matkassarna vid dörren när jag kom hem! Blir alltid lika glad! Hade även denna gången även beställt frukost, frukt och sånt. Så nu behöver vi inte handla på flera dagar:-). Det verkar vara väldigt goda rätter den här ggn. Idag gjorde jag en pasta med solrospesto och bakade körsbärstomater, mumsigt!

Nu bli det Dicte!






Ren bil!





Nu har vi vart å tvättat bilen, fy va smutsig den var!

Annars har jag rättat i stort sett hela dagen. Blev klar!! Men jag har hunnit med en snabbis på blomsterlandet där jag köpte björkris, fjädrar, två gula blommor och två sidenorkideér. Kul med lite nytt!












Roberts föräldrar kom förbi på middag och fika oxå, mycket trevligt!!




Nu blir det mästarnas mästare innan läggdags!

Rättarhelg!

Jag är med i gruppen som rättar nationella prov på skolan varje år. Nu hade sexorna gjort mattedelarna. Så jag har laddat för att sitta en hel del med detta i helgen, tar sin tid! Gick upp klockan 8 i morse och började rätta prov. Har suttit här sedan dess, förutom 1,5 timme då jag var ute och sprang med Robert. Vi sprang runt Härlanda tjärn. Stannade lite på utegymmet och gjorde lite styrka där. Jag höll på och dö när jag sprang, det var sååååå jobbigt! Det var ju första gången på ca 3 år som jag sprang... Men trodde inte att det skulle vara så fruktansvärt;).. Höll ändå ett väldigt lugnt tempo. Men det var bra att Robert var med, hade han inte varit med hade jag gått flera ggr. I slutet sa jag till honom att han kunde springa iväg, vad gjorde jag då, tro? Jo gick med en gång;).. Men nu är det i alla fall avklarat!
 
Igår efter jobbet var jag hos Emma och Ola. Ola åkte och jobbade vid 17, så jag hjälpte Emma med barnen. Det är tufft och va tvåbarnsmamma;)! Men jag tycker det är så mysigt och vara där! Sedan skulle jag och Robert äta skaldjur, men det var alldeles för dyrt, så det blev, sill, potatis, lax mm. Igår var det äntligen final i Farmen, blev precis som jag ville:)! Erik vann.
 
Nä nu ska jag fortsätta en stund till! Ikväll blir det ut och äta på Michelangelo här bort. Den finns med i Enjoyhäftet, så det blir billigt och bra!!
 
 
 
 

Hoppat och sprungit!

I tisdags var jag med på ett gympapass som Jenny hade på jobbet när vi slutat! Första gången jag hoppade på över ett år!!!! Kändes jättebra, men visst jag är stel och känner av ryggen såklart, men inte ont på det sättet som innan!!

Igår åkte jag till Uddevalla och hade en Mary Kay kväll hos mammas jobbarkompis Anette. Det kom 8 tanter:-) Dom fick göra fotbad, ansiktsbehandling och lägga en liten make up. Det var skoj! Sen åkte jag till mor och far och fick kvällsmat! När jag åkte hem såg det ut så här på motorvägen

Sjukt! Såg inte vägen på vissa ställen! Tur att det inte finns så mycket snö kvar nu..

Idag har jag tränat på Kålltorps skolas skolgård tillsammans med några på jobbet. Första ggn jag sprang! Blev trött på en sekund... Vi sprang, hoppa indianhopp, armhävningar, plankan mm. Höll på i ca en timme. Jättebra träning, men är heeeeelt slut i kroppen nu, speciellt benen, orkar knappt röra dom.. Vill inte gå upp imorgon;-).

Måste också visa ett suupergott fiskrecept som jag gjorde idag. Jag tog pressad potatis istället för ris, kan verkligen rekommendera detta!!!



Vilken bra måndag!

Vi såg ingen film igår. Vi började kolla på en serie som gick på 4:an The following. Den verkar bra!

Efter jobbet åkte jag till Spine Center för att träffa min läkare som opererade min rygg. Vi såg på röntgenbilderna, det var helt läkt och såg jättebra ut:-). Så nu är jag friskförklarad, kan hoppa och springa så mycket jag vill:-). Jag har lika stor risk att få ett nytt diskbråck som någon annan, 5%. Känns väldigt bra!
När jag kom hem hade jag fått lönespecen från Norge! Inte fy skam;-). Helt klart värt att åka dit och jobba. Speciellt när man får träffa 2 Goa familjer samtidigt<3. Idag fyller Simen, kille. som jag passade när jag bodde där, 17 år!! Sååå stor!! När jag passade honom var han fem år... tiden går!

Nu har jag varit på Mary Kay möte. Vi pratade om make up och vårmodet. På onsdag ska jag ha Mary Kay hos en jobbarkompis till mamma i Ljungskile. Det ska bli kul!

Innan läggdags blir det Dicte!


Känns som lördag!

Gick jättebra på spinningen. Nu har Robert plockat fram kex å ost. Hade lite vin kvar så det fick bli ett litet glas idag med:-). Så nu känns det som lördag:-). Nu ska vi komma fram till en film vi ska se.




Slö söndag



Man blir verkligen trött när man inte gör något. Jag har iofs kollat skidor, jobbat lite och just varit på husvisning. Men nu ligger jag å läser..

Huset vi kollade på idag låg oxå i Utby men längre mot Gbg fast längre upp från stora vägen. Övervåningen med kök och vardagsrum var helt ok. Men det andra var sådär.. Kändes för litet. Det var heller ingen rolig trädgård. Så det blir inget med det.. Radhuset vi var med och budade på, slutade på 3,360. Så det var nära...:-(. Jag hoppas nästan att de drar sig ut... ;-). Snart blir d middag, rester. Sedan samma spinning som förra Söndagen!

Vilken lördag!

Haft en väldigt mysig lördag! Alexander, min bror, kom hit runt halv sex. Då åt vi middag, jättegoda kotletter från matkassen! Sen kom Sofia, Max och Melvin hit. Sofia och Max gick bort och åt på Michelangelo som ligger några gator här ifrån. Melvin var med oss! Han skötte sig exemplariskt. Såååå go<3! Vi har myst framför finalen i Melodifestivalen. Sofia och Max fick se det sista. Nu har dom åkt hem och Alexander skulle ut på stan så nu blir det film för oss! Här kommer lite bilder på fina Melvin:









Han somnade gott!

Fredag!

Åh va skönt med helg!! Handlade på vägen hem, sedan gick jag snabbt runt Härlanda tjärn. Slog nog rekord. När jag kom hem vilade jag lite. Nu sitter jag och Robert och myser i soffan med vin, chips och godis:-). Snart ska vi göra oss i ordning för att gå ut och äta och sen bio. Vi ska se Mördaren ljuger inte ensam. Blir mysigt, längesen vi var på bio..

Tyvärr

Idag har vi varit med och budat på huset! Var nervös ett tag;-) På ett positivt sätt! Vi hade 3,325 som maxbelopp. Låg ute för 2,995. Det var två andra som också var med. Vi la 3,275. Sedan la nästa 3,350. Då gav vi upp. Jättetråkigt men det hade säkert gått upp massor.. Men vi hade verkligen trivts där tror jag! Nu är det bara att spara pengar och leta vidare. Det var nog inte meningen att vi skulle bo där.. Intalar jag mig iaf;-). Nu laddar jag inför Challengepasset! Ska läsa lite, det börjar inte förrän 19.

Andra visningen

Idag åkte vi på den andra visningen av radhuset i Utby. Idag var det inte så många där och vi fick en ännu bättre känsla! Både jag och Robert hade känslan att vi väldigt gärna vill bo där. Än så länge avvaktar vi och ser om någon lägger ett bud. I morgon sätter det säkert igång. Då blir d spännande!! Nu måste jag sova, trött!

Måndagen avklarad!

Idag efter jobbet stod matkassen vid dörren! Vi hade även beställt fler varor, t.ex. frukt och frukost för veckan. Så vi behöver inte handla på hela veckan:-). Det skiljer inte mycket i pris på varorna, det är verkligen super! Idag blev det en vegetarisk lasagne med keso och spenat i. Jättegod! Efter maten åkte jag och tränade. Jag körde cross 25 min sen ett pass som heter cx, det är fokus på core, väldigt bra faktiskt! Nu ska vi lägga oss och kolla på Dicte.
Natti

Skönt

Jag överlevde en timmes spinning! Ledaren var jättebra, bra musik och peppande! Fick en down då jag var helt slut, men hittade tillbaka som tur va! När jag kom hem stod middagen på bordet<3. Jag var vrålhungrig så det var super! Känns väldigt skönt att träna på söndagar.

Nu blir det dusch, sen lite jobb till innan film!

Tjohooo

Johan Olsson, shit va grym han är!!! Guld till oss:-)!!

Spännande!



Nu är herrarnas 5mil väldigt spännande!! Tänk om vi får både guld och silver!! Hoppas hoppas hoppas, nu är det 5 km och Johan ligger en bit framför alla och norska Petter ligger lååååångt bak;-) Hoppas vi slår honom!

Visning



Nu har vi varit på visning på det här fina radhuset i Utby. Vi tyckte att det var lika fint som på bilderna:-). Så vi får se om vi lägger något bud;-). Linda på jobbet var med och tittade. Dom bor på samma gata. Vi följde med hem till henne och tittade på deras, jämförde lite för det var ett likadant hus. Det var kul!

Nu blir det jobb innan en timmes spinning!

Vasaloppsmorgon!

Idag hade Robert ställt klockan på 7.50 så vi har sett vasaloppet sedan starten. Vi har precis ätit en god frukost framför Tv:n. Nu dricker vi kaffe och följer loppet, vilket härligt väder dom har!



GOD middag!

Jag måste bara tipsa om en väldigt god indisk maträtt! Jättegod och jättelätt! Finns där thaisakerna finns i affären. Mätt och nöjd!



Rättar..



Det blev liiiite roligare att rätta matteböckerna när jag blev serverad en god dryck till;-). Annars är det inte så kul, men snart är jag klar!




Nu har Robert lagt sig tillrätta i soffan för att se på fotboll hela kvällen på tv, iPad, dator och mobil. Tur att han utnyttjar sina resurser:-).

Nu var det dags igen;)

Oj oj oj va längesedan! Jag har skrivit två gånger den här veckan, den ena gången tryckte jag på fel knapp så allt försvann och den andra gången somnade jag, sedan hann jag inte.. Så nu har jag lite och berätta.. Fast det har inte hänt så mycket i veckan. Vi börjar med måndagen!
 
Då var jag på ett Mary Kay - möte. Vi pratade om DISC-metoden, att vi alla har olika personligheter och hur man ska bemöta de olika personligheterna. Det var lite intressant, även om jag har har gått igenom det innan. Men en påminnelse är ju alltid bra!
 
I tisdags åkte jag till Emma och hjälpte henne med barnen. Ola har ju börjat jobba nu. Han jobbar kvällar och nätter. Så jag lekte en del med Nora som var sååå glad när jag kom:) Jag fick en stor kram och fina teckningar hon hade målat till mig:)! Hon stod och hoppade av glädje när jag tog av mig. ÅHHH va glad jag blev! Det mottagandet har jag aldrig fått av henne innan.. GOA!!! Myste en del med Linus också. Läste godnattsaga för Nora och såg till så att hon sov innan jag gick över och hälsade på familjen Winström. Där satt goa Melvin och pratade och skrattade. Han var lite snuvig men lika glad för det!
 
I onsdags åkte jag och röntgade min rygg. Ska ju till läkaren 11 mars och då ska vi se på bilderna och se hur det har läkt där inne! Det ska bli så kul! På kvällen tränade jag, Linda och Jenny challange igen! Så bra träning!! Fick inte lika ont i ryggen den här gången.
 
På torsdagen åkte jag och tränade på gymmet direkt efter jobbet. Sedan kom Helena och käkade köttbullar och mos med oss. Det var trevligt, har inte träffat henne på länge!
 
Igår var jag, Ellen och Malin på lite aw. Vi gick till Leonardo i Olskroken. De har så god aw-buffé! Men när klockan var 19 var bordet vi satt vid reserverat och det fanns inget annat, så vi fick gå till Halta Lotta istället. Vi stannade där till 21 ungefär. Så det var lugnt, men mycket trevligt!
 
Idag har jag och Robert varit ute och gått. Nu sitter vi och kollar skidorna. Jag ska jobba lite nu. Ikväll blir det lite vinhäng hos Jenny som fyller år idag!

RSS 2.0