Skidtur 3

Pust och stön! Sjukt jobbigt det är att åka längdskidor!!! Tacka vet jag slalom.. Konditionen är i botten, blä! Åkte 5,5 km idag oxå. Sen tog jag och Robert en öl i backen. Nu har vi ätit lunch och jag har läst och laddat för after ski som vi ska på nu! Sen blir det bastu, trerätters och värdshuset för att fira in det nya året!



After ski och Mys!



Idag sågs vi kl 15 på Pernilla Wibergs hotell för lite after ski. Där satt Pernilla och myste vi vid ett bord. Men vi gick vidare till värdshuset istället för det fanns inga platser och inget röj.

När vi kom hem blev det bastumys och Mys framför brasan.


Nu har Jenny och Tomas gjort flygande Jacob med sweet chili ist för chilisås! Ska bli grymt gott!!




Skidtur 2





Jag har det skönt här ute i spåret. Dock väldigt mycket jobbigare idag, dels träningsvärken och sen är det väldigt bakhalt eftersom det är tre plusgrader.. Så det får bli en kort tur!

Skidtur

Idag sov vi länge och tog en lång frukost. Sen gick jag ut i längdskidspåret och dom andra tre ut i backarna. Jag vågar inte åka eftersom jag nyss har opererat ryggen. Den har inte läkt än, så om jag skulle ramla och slå upp det hade det inte varit så kul. Så jag får nöja mig med längd!


Åkte 5,5 km. Gick bra, men va jobbigt det är! Och nu har jag ju ingen kondition heller.. Sen stod jag och tittade lite i slalombacken, såg kul ut:(..

Nu har jag kommit till stugan som ser ut så här:


Ligger väldigt nära Pernilla Wibergs hotell. Det som man ser bakom vår stuga.


Nu myser jag framför brasan med ett glas rött oc min bok!!! Mys Mys Mys!!

Framme i Idre!

När vi varit och handlat all mat och dryck, fick jag ett mess av han som vi skulle hyra stugan av. Han skrev att vi fick stugan idag om vi ville slippa köra i snökaoset som ska komma i morgon. Det nappade vi på! Packade snabbt som tusan, hämtade Robert på jobbet och åkte ner till Jennys syster i Kungsbacka för att sätta på takboxen. Vi har lånat mina föräldrars bil. Vi kom iväg från Gbg kl 18.30. Vi kom upp hit strax efter två. Det gick bra å köra, vi såg nog fyra älgar och några rådjur längs vägen. Stugan är jättemysig!!! Nu måste jag sova! Natti!

Skön start på dagen!

Eller kanske inte så skön ändå om jag tänker tillbaka. Jag ställde min mobil på 7.30 idag för att jag skulle köra Robert till jobbet och sen åka vidare till sportlife. Jag gick upp ungefär en kvart efter klockan ringt, tog på mig å skulle precis plocka fram frukost, men jag frös så, så jag kröp ner i sängen och frågade Robert om han inte skulle gå upp snart. Han hade oxå ställt kl på 7.30 sa han. Så konstigt att inte hans hade ringt.. Jag kollade på hans mobil och då var den 7.00!!! Min kl va 8, då gick jag ut och kollade på satellitklockan och den var oxå 7! Så min mobil hade ställt om sig.. Jättekonstigt!!

Men nu har jag och Linda på jobbet vart och gymmat! Jätteskönt! Solen skiner och 4 minus ute, bra dag! Nu ska jag och Jenny iväg och handla inför idre.


Tvn uppe!



Nu sitter tvn på väggen! Blev bra, måste bara spackla och måla igen hålet från tavlan som satt där innan.

Muslin blev oxå bra! Rostade havregryn, kokos, hasselnötter och rågflingor tillsammans med honung, olja och kanel i ugnen, 225 gr i 10 min. När det kallnat blandade jag i linfrön, solrosfrön och sesamfrön. Mumsigt!

Från dimma och hemska tandläkaren till sol och Melvinmys!

Sjukt dimmigt det var på förmiddagen idag! Så här såg det ut, kunde inte se angeredsbron förrän man var precis under den!


Men sedan blev det blå himmel och soool:)!

Hos tandläkaren gick det väl bra, men det var inte kul! Jag låg typ och sparkade med fötterna i stolen för jag tyckte att det var så obehagligt när de pillar och blåser och håller på... Jag fick plast i en tand för det var några gropar som höll på att bli hål. Hon tog även bort lite tandsten, men fick en guldstjärna för att jag borstat bra! Brukar ha mycket mer tandsten.. Men nu är jag 1125 kr fattigare, ska tilläggas att jag hade 450 kr i tandläkarbidrag..... så egentligen gick det ju på över 1600 kr.. blääää!!

Men jag kom över det fort och kom på mycket bättre tankar när jag tog en sväng till sötaste Melvin! Myste och sniffade på honom mycket, nöjd och go hela tiden! Stackars Sofia och Max håller han vaken hela nätterna för att matas.


Efter Melvinmyset åkte jag en sväng till Allum och shoppade lite. Jag köpte två lite finare saker på vila och mysbyxor och armband på gina. Så nu vet jag inte riktigt hur mycket pengar det är kvar på presentkortet. Men lite kanske;). Nu sitter jag och väntar på min kära utanför Alelyckan. Han har spelat innebandy. Ikväll blir det lugnt, sätta upp tvn på väggen, skriva handlingslista till fjällen och så ska jag pröva att göra egen musli. Nu fick jag precis ett mess att han skulle duscha... segt å vänta. Men får skylla mig själv, var 40 min tidigare än det vi sa. Orkade inte åka hem i mellan. Men han duschar nog fort!

Tandläkaren

Usch sitter nu och väntar på att få komma in till tandläkaren... Har fått sån tandläkarskräck dom senaste åren! Fy tusan va hemskt det ska bli.... Hoppas på inga hål! Hjärtat dunkar superhårt nu.. Nu ska jag in, fyyyyyyy....

Nu är julen över

Jag började dagen med att åka till Sportlife i Trollhättan för att gymma. Det var skönt!

Sedan tog vi en sväng till överby, köpcentrum. Det var kaos där!! Sjukt mycket folk. Jag köpte ett torrschampo och inpackning på bellbox. Vi köpte också en blomma till Roberts mormor, dit vi åkte sedan. Hon har alltid stort kalas på annandagen. Så nu fick jag träffa alla Roberts kusiner på hans mammas sida. Jättemysigt och trevligt.

Jag åkte till Uddevalla efter kalaset och Robert åkte tåget till gbg. Jag ska till tandläkaren här i ua i morgon, innan jag åker hem t gbg.

När jag kom hem var brasan i full gång, varmt och skönt!


Blev en bit pizza från bästa pizzerian, papillon.


Nu kollar vi på Fjällbackamorden!

Juldagen

Idag har jag varit grymt trött hela dagen.. Vi tog en promenad i slasket. Robert visade vilket hus han är uppväxt i. Fram på dagen kom Pia, Micke och Sofia. Vi åt kalkon, som Roberts föräldrar gjorde. Jättegott! Nu spelar vi lite spel och myser i soffan. Kommer nog snart gå å lägga mig..


Julafton 2012

Nu är årets julafton över, fort det går!! Men mysigt har vi haft idag! Vi började dagen med grötfrukost och lite julklappsutdelning. Jag och Robert hade bestämt att vi inte skulle byta, ändå fick jag.... Han är för go! Men jag fick dåligt samvete:(. Jag fick en mexikansk kokbok och golfhäftet. Mamma och pappa hade oxå köpt golfhäftet till mig, Robert och Alex.. sån otur!!

Efter frukosten tränade jag framför tvn. För några år sedan spelade jag in gympafilmer så att dom som ville träna hemma kunde göra det. Puuh va jobbigt det var.. Är skakig i benen än..

Kl 12 kom Roberts föräldrar och åt vår traditionella grönkålsoppa med oss!






Sedan åkte vi vidare tillsammans med Roberts föräldrar till Pia och Micke, Roberts syster, som oxå bor i ua. Där började vi med att kolla på Kalle!

Massa god julmat åt vi sedan, till efterträtt hade Pia gjort risalamalta och apelsiner som Ernst hade gjort på tvn. Mumsigt!


Sedan delade vi ut lite julklappar. Vi hade lottat fram vem var och en skulle köpa till för 500 kr. Jag hade köpt till Lilian, Roberts mamma. Ove, Roberts pappa, hade köpt till mig. Jag hade önskat mig schampo och balsam från frisören, så det fick jag:). Sedan spelade vi julklappsspelet. Alla hade köpt 3 paket var.


Efter en stund blev det kaffetajm. Sofia, Pia och Mickes dotter, hade bakat dessa fina:



Nu är vi trötta och är snart hemma hos Roberts föräldrar i Trollhättan, där vi kommer stanna i två nätter.

God jul från oss!




Dan före dan

Gillar verkligen den här dagen! Myst hela dagen! Vi började dagen med en lång promenad på strandpromenaden och vidare bort till stan. Där köpte vi nya kulor och dekoration till granen, mamma ville äntligen förnya sig lite. Jag och Robert valde silverkulor, silverstjärna och silverpärlor. Innan vi gick la vi revbenen som vi ska ha med till Roberts syster i marinad. Men vi tyckte att dom var lite långa, så pappa tog yxan och högg av dom:) När vi kom hem från promenaden klädde vi granen i silver och rött glitter. Men efter ett tag hörde vi en duns och granen låg på golvet.. Då hamnade glittret huller om buller. Vi valde då att ta bort det röda och bara ha silver. Den blev jättefin!Nu är skinkan griljerad så nu blir det skinksmörgås. Sedan blir det spelkväll! Alex är här oxå och sover här till i morgon.

Julkalas

Nu är vi på väg hem från det årliga julkalaset med pappas släkt. Vi åkte till ua i morse och åkte med mor och far upp till Tisäter, där min faster bor (pappas barndomsställe). Massa god julmat!




Massa go släkt oxå!








Vi tog en sväng ut och flyttade en traktor:)


Goa Robert va med för första gången och firade jul!


Nu är vi på väg tillbaka till ua där vi stannar till julafton!

Jullov!!!

Skönt med lov!! Firas nu med en öl, chips och dip till På spåret!


Avslutningen gick jättebra idag! Jag är ansvarig för avslutningarna så jag hade satt ihop programmet och spelade tillsammans med Jenny och Jöran när vi sjöng allsånger. Vår klass sjöng happy x-mas och dansade till en jullåt. När vi hade sagt hej då till barnen var det dags för den årliga jullandgången med personalen. Malin och GOASTE Vide kom också dit. Jag matade honom medans Malin åt sin fantastiskt goda macka.


Sen åkte jag och myste med Sofia, Max och söta Melvin! Sååå go!!

Han har rivit sig så i ansiktet.. Nora och Emma var oxå där.

Emma är en liten tjockis nu;). En fin liten mage!




Recept

Här är receptet på den Goa cheesecaken! Hon gjorde botten själv:








Mumsigt!!!

Ansiktsmask!



Prövar min nya ansiktsmask nu! Hämtade produkter från Mary Kay förut. Jag köpte en ny serie till min känsliga hy.. Hoppas den är bra! Masken ska man lägga tre dagar i v ca. Man kan även punktmarkera med den över natten om man får någon ohyra... Käckt!

Laddar inför avslutning i morgon! Sista dagen att ställa klockan på två veckor:)!

Tack snälla Marie!!! Trivs bra med lugg!

Borås

Efter jobbet åkte jag till Jennie, Jimmy och Liam i Borås. Liam var väldigt mammig, men nu i slutet fick jag hålla honom lite iaf! Jennie hade gjort en getostcheesecake. Sååå god!! Nu mättat hon honom. Ska snart åka hem, så jag inte somnar på vägen.



Fått blommor!

För en stund sedan ringde det på dörren. Det kom ett blombud, till mig!!! En jättefin julbukett från min norska familj som jag bodde hos när jag var aupair där. Så fin, tack!!!


Vart hos bästa Marie och klippt mig idag, blev lite lugg! Sedan åkte jag och tränade, gynnade. Gick jättebra! Helt slut i kroppen! Gött!

Nu har vi legat i sängen och kollat på odjuret, vilken hemsk film!! Usch...


Vilken tisdag:)

Nu är Sofias och Max lille prins född! Melvin heter han. Dom njuter nog på bb tillsammans nu. Det måste nog vara en sån häftig känsla när man väl har tryckt ut barnet och får det till sig och vet att han/hon är VÅRT!! Mys Mys Mys!!!

I morse när jag cyklade dit Jenny hämtar upp mig, ramlade jag med cykeln.. Det var glashalt! Fick ont i tummen, landade med hela min tyngd på den.. Är lite svullen, blå å gör ont:(.

När jag kom hem bakade jag knäck. Gjorde pepparkaksknäck och saffransknäck. Dom blev goda, men lite svåra att ta bort papperet..


Under tiden som jag bakade knäck packade Robert upp den här:

Han köpte en tv till sovrummet idag. Bara en 50 tums;). Så nu kan jag ligga i sängen å kolla på annat när han ser på sport som jag inte vill se! Så här har vi den nu, vi ska köpa ett fäste till väggen så den kommer upp lite.


Den är väldigt fin, vit!

Nu har vi tagit en promenad. Vi gick och handlade på Ica och köpte sushi på vägen hem.





Nu blir det sängen och se på tv!

Såååå spännande!!

Idag på lunchen messade Sofia och sa att hon hade haft mycket värkar i natt, men det avtog lite på morgonen. Men hon hade precis haft en när vi messade. Max skickade hon iväg till jobbet på tåget.. Hon var hur lugn som helst! Men för två timmar sedan åkte dom till Borås bb:)! Kommer inte kunna sova i natt!! Är så nyfiken!!!

Efter jobbet cyklade jag ner till Olskroken för att träna på det nyöppna sportlife där.. men när jag kom dit fanns det väldigt få maskiner, ingen coreboll (som jag behöver till mitt träningsprogram) och inget omklädningsrum och jag hade ju två väskor och ville byta om.. Så jag cyklade vidare till sportlife på odinsgatan istället. Gymmade i över en timme, skönt!! Det spöregnade och däcken var opumpade när jag cyklade hem, gick trögt!

När Robert kom hem, hade han fått en julklapp från jobbet. Jättefina lakan, två uppsättningar!! Något bättre än vad vi brukar få...


Vi fick två jättefina julkort idag oxå! Ett på Liam, Jennie och Jimmys lille prins och ett på Julia, Hanna och Daniels tjej (Hanna, min kusin).




Nu ska jag försöka sova! Natti

Trött söndag

Idag har jag varit trött! Låg i soffan och sängen fram till ett:). Då åkte Robert och handlade. Jag duschade och plockade här hemma. När han kom hem bakade jag lite julgodis (rischoklad) och gjorde halv special. Kl 16 kom Malin, Patrik och Vide på lite glöggmys! Vide är så go och snäll!!

Sedan tog vi en promenad, skönt å komma ut lite. Den här stora tomten såg vi i en trädgård, roligt!


När vi kom hem delade vi på en kebabpizza. Så nu är vi mätta och Goa i soffan framför Zlatan och lite skidor på ipaden;). Jag ska förflytta mig till sängen och läsa om en stund.








Lördag kväll

Ätit väldigt god oxfilé med klyftpotatis! Den senaste Maria Wern har vi sett nu. Jag tycker ju att sådana filmer är bra, svensk Krim! Men Robert tyckte inte att den.var bra, han kunde skriva en sån bok själv.... Vi tog en GT och whisky




Sen fortsatte vi kolla på Sagan om ringen igen... blääääää, jag tycker verkligen inte att dom är bra. Nu gav jag upp! Har verkligen försökt att tycka dom är bra.. Men tyvärr.. ville verkligen..


Vi satte på REPRIS av längdskidåkning istället! Mycket roligare, tycker TOM jag:)

Nu blir det nog sängen snart!

Helg!

Skönt det är med helg! Vi startade helgen igår em med att gå till Hagabadet. Jag fick presentkort där när jag fyllde 30, av mina goa vänner! Robert fick gå med, men tyvärr bara bada och träna. Jag tog däremot en 80 minuters kroppsbehandling. Hon började med att skrubba hela kroppen (blev ju som en sorts massage). Sedan duschade jag bort peelingen och fick sen en god olja insmörjad på hela kroppen, jätteskönt! Efter det virade hon in mig i en jätteskön värmefilt så fick jag ansiktsmassage och hårbottenmassage, ljuvligt!!! I övrigt dissade vi Hagabadet rejält.. Fanns två bassänger, en hade dom vattengympa i, men skränig musik.. Den andra var varmare, men frös ändå i den.. Man vill ju kunna slappna av på spa och inte frysa. Relaxavdelningen var inte alls mysig, jätteliten och hög ljudvolym, fanns sex sköna stolar.. Badtofflorna som man fick är gjorda av frotté.. Vad händer med det när man går på ett blött golv eller stoppar i sina blöta fötter i tro?! Pisseblöta... Vilket oxå gjorde att golvet blev livsfarligt att gå på, jättehalt med tofflorna! Sen ville vi basta, ja då fanns det bara vid omklädningsrummen.. så det kunde vi inte göra ihop. Så tur att träningslokalen och min behandling var bra!! Jag rekommenderar INTE att gå dit för att gå på spa el relaxa...

När vi var klara där, runt 19, tog vi vagnen hem och åt räkor som jag hade köpt på väg hem efter jobbet. Dom var väldigt goda!



Sen kollade vi på på spåret och sen deckade jag i soffan.. Kände mig inte riktigt frisk, ont i kroppen och fortfarande krasslig i halsen.

Idag har vi varit hos Sofia och Max. Deras bebis vill inte komma ut... Den 6:e var det beräknat. Sofia hjälpte mig med några sånger på pianot som vi ska sjunga på avslutningen på fredag. Sen åkte vi till Allum och köpte lite julklappar. Nu ligger jag och ska läsa medan Robert kollar fotboll! Ikväll blir det en lugn hemmakväll med oxfilé och någon film!

Lucia

Ja då var luciafirandet över för i år. Eleverna var superduktiga! Jag spelade lite fel här och var, men hoppas inte det hördes för mycket! Mitt under sången var det någon som öppnade branddörren så ett larm började tjuta väldigt högt. Barnen bara fortsatte sjunga som om ingenting hänt, proffsigt! Fick massa beröm av alla lärarna efteråt, några tom grät:)!

Är krasslig i halsen idag och nu är jag tung i huvudet och fryser.. hoppas inte det blir värre utan att det ger sig!

Nu kom Robert hem efter innebandyn, jag har läst och vilat efter jobbet. Nu blir det häng i soffan!

Besök!

Nu har jag precis tittat på bonde söker fru, kul att se om de fortfarande var kära. Idag efter jobbet åkte jag hem och ställde mig i köket med en gång. Mina och Roberts föräldrar och Alex har varit här. Så jag gjorde en chevrepaj och en tomat och broccolipaj. Bakade även en äpplekaka med safrankräm och nötter. Det blev lyckat! Mysig kväll! Våra föräldrar känns väldigt lika och lätta allihop, vilket känns skönt!

Jag känner mig lite tung i huvudet och konstig i halsen. Hoppas inte att jag blir sjuk nu, orkar inte det! Nu blir det sängen och ladda inför luciaspelning i morgon bitti!

Åh nu sa Robert precis att han kanske ska åka till både hemsedal och alperna i vinter med sin kollega... Tycker det är nog med resor utan mig.. Vill ju oxå till Alperna, speciellt Italien.... hm....

God natt!!

Äntligen!!!





Idag fick jag mitt efterlängtade mess om att boken jag reserverat för typ två månader sen fanns inne! Läste dom tre första böckerna i den här "bröllopserie" när jag var sjukskriven. Jag fick den första boken av Eleonore som var helt såld! Det blev jag oxå, kunde inte sluta läsa. Så nu ska jag gå och lägga mig å läsa:)! Risken är dock stor att jag somnar, är vråltrött!

Idag tränade vi lucia i gympan, där vi ska vara på torsdag. Det gick jättebra! Dom gick in och ut som de skulle och sjöng bra! Hade två utvecklingsamtal på eftermiddagen. Sen åkte jag och tränade mrl med Linda på jobbet. När jag kom hem stod middagen på bordet, underbart!

Nu blir det sängen och läsning!

God kvällsmat!



Hemgjort vörtbröd med nygriljerad julskinka och julmust, inte helt fel!



Jag bakade även solrosfrallor! Goda blev dom oxå!

Härliga söndag! Nu blir det häng i soffan med glögg och lussekatt till helenius hörna!

Bak och griljering!

Idag började vi dagen med en brunch på Ritz med Sofia och Max! Gott och mysigt var det! Jag och Robert gick både dit och hem, härligt!






Sedan åkte jag och handlade med väldigt många andra, fy va mycket folk som trängdes!

Nu bakat jag vörtbröd för första gången! Jag griljerar oxå en julskinka för första gången! Blir spännande, hoppas det blir gott! Så det blir det till kvällsmat ikväll:)!





Usch....

Igår efter jobbet var jag på aw med Jöran, Linda och Jenny från jobbet. Vi hade jättetrevligt! Först var vi på en kvarterskrog på andra långgatan. Där åt vi god mat, jag och Linda åt lite smårätter som vi delade på. Jag och Jenny gick och tog ett glas till på Bliss innan vi åkte hem. Så det var väldigt lugnt.




Men kl 3 var jag uppe på toa och strax efter började det värsta.. Jag spydde en gång i halvtimman fram till kl 8. Fyy tusan.. Väldigt konstigt, kändes som matförgiftning eller magsjuka för jag hade ju inte druckit sååå mycket..

Kl 12 ung var jag uppe på benen igen! Då åkte vi och provkörde en bil i Sisjön på Min bil. Den här passaten:


Robert ville egentligen provköra den här bilen:


Det är en Volkswagen cc. Vi är inte riktigt överräns om vilken bil vi ska köpa den dagen vi ska göra det (i vår). Jag vill helst ha en kombi. Men han har verkligen fastnat för en cc. Klart att den är snyggare, men en kombi är mer praktisk tycker jag.. Så vi får se vad det blir!!

Nu ligger jag i soffan och äter godis och kollar film. Nu har det äntligen gått en månad så nu äter jag godsaker på helgerna. Robert är nere och cyklar till hockey (Djurgården). Ikväll blir det hämtmat och soffan!




Myst med bebis!

Idag efter jobbet där jag varit och simmat, haft lite matte och två utvecklingsamtal åkte jag och Jenny först till Allum. Där köpte vi en jättesöt klänning till Emilias lilla Julia. Sen åkte vi till Emilia. Där myste vi och åt god mat (kycklingröra i fajitasbröd). Julia var liten och go!!




Emilia är en stolt och lugn mamma!! Efter besöket åkte jag och tränade body pump på sportlife i Almedal, på Mölndalsvägen. Riktigt bra gick det! Kände i stort sett inget i ryggen! Så skönt!!

Robert är ute med jobbet, dom lagar 4 rätters ihop på Åhléns. Lät väldigt trevligt! Här kommer två bilder på deras goda mat som dom säkert mumsar i sig nu..




Natti!

Go onsdagskväll!





Nu myser jag med en kaffe och busquits (eller hur det nu stavas) i soffan. Roberts mamma har bakat dom, med mandel och saffran, sååå goda!

Så här mysigt och fint var det i morse när jag gick till Jenny, som jag samåker med.



Hade en bra dag på jobbet, började med ett utvecklingsamtal som gick bra. Sen hade jag två bildlektioner där barnen fick samarbeta och göra en vinterbild på ett stort ark, jättefint!!

Efter jobbet åkte jag och tränade hos sjukgymnasten, fick några nya övningar. Många för magen, kan inte nysa nu.. kommer nog ha träningsvärk imorgon. Gött!! Åkte förbi xxl på hemvägen, köpte cykelsaker till Robert och skidsockar till mig!



Köpte med thaimat från mitt favvoställe i Gamlestaden. Vårrullar och en röd panenggryta, mumma!!! Så nu är jag nyduschad och mätt i soffan! Och så här roligt har cykelnörden det;)



Men nu ska han snart till Glenns och kolla fotboll och jag ska kolla bonde!

Kram

Burr...

Blev en timmes promenad! Det var jättehärligt tills den sista kvarten. Då gick jag i världens motvind. Trodde mina kinder och lår skulle förfrysa!! Värmde mig med filt, glögg och Roberts händer när jag kom in. Inget hjälpte, efter mer än en timme hade låren tinat.. Pratade med Sofia, Eleonore och mamma under promenaden och när jag kom hem. Eleonore, den stackaren hade snurrat med bilen och sen inte kunnat fortsätta köra bilen. Så Richard fick komma och bogsera hem henne. Nelly fyllde 3 år idag! Längtar tills jag träffar dom!! Sofia hade haft lite som mensvärk i natt, så hon trodde att hon snart skulle föda.. Men inget hade hänt än! Ska bli så himla spännande!! Längtar!!

Robert hade fel slang till cykeln så det blev inget cyklande för honom. Så jag fick snällt titta på både handboll och fotboll ikväll.. Men imorgon ska han till glenns och kolla fotboll, då får jag ensamtid i soffan!

Natti!

Föräldrarmöte avklarat!

Alltid lika skön känsla när man har haft föräldrarmöte! Det var ett ganska hektiskt möte för jag hjälpte alla att logga in på hjärntorget. Det är en slags plattform där lärare, elever och föräldrar har ett konto. Där kan man se barnens iup och veckobrev, läxor mm. Nu har jag precis kommit hem, vilar lite nu. Robert är nere i förrådet och sätter upp sitt cykelställ som han har köpt idag. Han ska sitta där nere och cykla när han kollar på fotboll ikväll.. Ska bli skönt å ha tvn för mig själv! Snart ska jag göra middag, grillad kyckling, sås och sallad. Sen TROR jag att jag ska ta en promenad. Men det är väldigt kallt och mycket snö! Men väldigt mysigt och fint!

Myyys varje dag!!

Vilken bra måndag jag har haft. Goa och arbetsvilliga elever som älskar att lära sig nya saker, då är man glad som lärare! Då har man det bästa jobbet! Luciaövningen gick sådär idag. Vissa av sångerna lät inte så bra.. hoppas det ordnar till sig till den 13:e:).

Efter jobbet fick jag tacos hos snälla Helena! Sedan åkte vi och tränade, mlr (mage, rumpa, lår). Gick bra! Instruktören var himla käck och glad. Det var även två tjejer (äldre än oss) som höll på å tjoa heeela tiden, störde ihjäl mig..

Nu är det glöggmys i soffan med sagan om ringenfilm! Vi ska kolla igenom alla tre så att vi kan se the hobbit på bio sen. Nu är vi på film 2.




Mysig lördag och söndag!

Igår kväll var vi hos Malin, Patrik och Vide! Oscar och Sara kom oxå! Malin och Patrik var helt knäckta när vi kom. Dom sa att dom hade misslyckats med hela middagen. Dom hade delvis glömt grytan i ugnen så dom sa att den var sönderkokad och bränd. Men den smakade jättegott! Till förrätt fick vi lite mingelmat (dadlar i bacon och chevrebollar) och en jättegod vit glöggdrink med gin, sockerlag och citron. Jättegott!!



Till huvudrätt fick vi en god köttgryta med ris. Den smakade inte en gnutta brännt!! Till efterrätt fick vi en vit chokladmousse, oxå jättegod! Vide var såå go! Han sov några snuttar men ville helst vara med oss;).



Efter maten spelade vi spel, när då då och geni. Jag och Patrik vann en gång på när då då.



Vi blev väldigt sena, var hemma vid tretiden. Så idag har vi varit lite trötta! Men klockan 11 åkte vi till Uddevalla till Roberts syster, Pia, Micke och Sofia. Roberts föräldrar kom oxå. Så här fint var det på vägen när vi åkte:



Det var bara snö en liten bit på vägen runt Stenungsund, i UA var det ingen. I Trollhättan har dom tydligen kommit en del.
Vi bakade pepparkakor och lussekatter. Vi firade även Ove, Roberts pappa som fyller år på tisdag. Gissa vad vi åt:)?



Här bakar jag:


Så här mycket bakade vi:


Nu när vi kommit hem hade vi premiärsmak på glögg i våra nya glöggmuggar, mums! Jobbigt avsnitt av Solsidan idag tycker jag. Gick inget bra för varken Mickan eller Alex.. Nu blir det snart sängen! Känner mig riktigt laddad inför i morgon! Ska ha matte och no. Även luciaövning med alla 70 elever som är med:)!

Natti!

Välkommen till min nya blogg!

Blev så trött på blogspot att jag inte kunde lägga upp en bild, skriva lite text och sen nån bild till från mobilen. Alla bilder la sig bara i slutet. Så nu prövar jag den här istället!

Kram

RSS 2.0