fortsättning..

Fortsättning på förra..

till Emma och komp. Där blev det grillning i värmen! Nu är jag ute och går en kvällspromenad med Linus! Skönt å svettas lite! Idag mår jag mycket bättre!



Vaaarmt!!

Tjohoo nu har värmen kommit!! 25 gr å sol! Idag fick det bli utelektion! Efter jobbet åkte jag till

Grillpremiär hos oss!



Idag kör vi grillpremiär i det kalla vädret! Egengjorda hamburgare står på menyn, ska bli så gott!

Är snuvig idag, skönt med nässpray! Lite tät i huvudet och bakom ögonen, men annars ingen fara. Gick runt Härlanda tjärn efter jobbet, då var det riktigt skönt med sol! Men den försvann lika fort:-(.

Nu kurrar magen så det ska bli väldigt gott!

Kurerar mig!



Känner mig ynklig idag, fryser hur mycket som helst och är snuvig och ont bakom ögonen.. Så det blir inget vårrus för mig idag tyvärr. Det ösregnar ute, så lite skönt är det att ha krupit ner med onepeace, filt och tjockt täcke i soffan. Robert köpte med sig kan Jang och honung hem. Honungen kostade 85 kr!!! Helt galet!! Så nu blir det honungsvatten hela kvällen och kan Jang har jag proppat i mig en del..

Idag hade jag fyra utvecklingsamtal, skönt!

Vi har förresten bokat en USAresa över jul och nyår! Vi ska åka med Roberts familj. Det ska bli superkul!! Dock väldigt tråkigt att inte fira jul med min familj... Men men, det får bli extra mycket nästa år!! Nu håller vi på att leta boende. Vi ska till Florida, så vi ska hyra ett hus någonstans på västkusten och de sista nätterna på hotell i Miami (över nyår). Hoppas vi hittar nåt bra!

Söndag..

Shit va fort den här långhelgen gick! Redan slut.. Åkte till Trollhättan igår fm. Då åkte vi först till Daniel, Sara och Tyra. Daniel och Robert är barndomskompisar. Dom är jättegoa! Vi skrattade mycket, Daniel är en riktig skojare:-)! Sara hade precis börjat jobba efter sin mammaledighet. Hon är oxå lärare.

Sedan åkte vi ner till stan och kikade lite, åt god lunch på Strandgatan, ett café vid kanalen. Vi tog var sin bakpotatis. Här sitter vi och har det gött i solen.




Det gäller att passa på att njuta när solen är framme. Annars är det ju svinkallt! Hoppas värmen kommer snart!

Igår kväll åkte vi till ett annat par med barn. Jerker, Annelie och Molly. Dom bodde i ett nybyggt område. Superfint hus! Vi grillade och hade jättetrevligt, goa!!! Molly var en riktig pratmakare! Hon är 2,5 år.

Idag kom Roberts föräldrar hem från Fjällbacka. Så vi umgicks med dom. Dom visade jättefina bilder från när de var i Kina. I eftermiddags åkte vi på en visning på ett hus i Trollhättan:-)! Ett jättefint och charmigt hus! Så nu är vi lite kluvna på vad vi vill.. Vi vill båda gärna bo där, men orkar vi pendla tro.. Och det får inte gå upp mycket om vi ens ska tänka tanken att köpa det. Så det blir spännande å se. Men det är ett klockrent område att bo i om man ska pendla. Nära tåget. Nä nu ska jag sova och drömma om huset:-).

Fest!

Hade jättemysigt hos Sofia och Melvin! Passade även Linus så att Emma kunde ta hand om sjuka Nora och kunde åka och köpa markiser utan Linus. Han är bra go, men är lite gnällig ibland;-). Men det gör inte mig nåt! Bara mysigt:-). Vi grillade till lunch! Så gott!! Blev dock inte så mycket sol, kom massa moln:-(.



Glada Linus:-D!


Kusinlek!

Sedan åkte jag till min nya kollega, Jenny, Malins syster. Hon bor i Floda. Jenny som jag jobbar med nu vill vara kvar på lågstadiet och jag vill följa med våra upp till mellanstadiet. Så det ska bli jättekul att jobba med Malins syster!! Vi pratade lite om hösten och beställde böcker.

När jag kom hem bestämde vi att vi skulle åka till Trollhättan i morgon istället för idag så jag åkte med Sofia och Max till Ellens födelsedagsfest. God mat och mycket folk, kul! Johanna på jobbet var där med sina barn. Alfons, hennes äldsta ville sitta och mysa i mitt knä, sååå mysigt<3. Nu har jag precis kommit hem, Robert har cyklat 3 mil. Nu blir det nog film!

Frukost

Fy gick inget vidare med löpningen:-(. Gjorde alldeles för ont i foten.. Gick en pytteliten promenad, men gjorde ont då med, är less på att ha ont!!! Maj som skulle bli min tränarmånad...



Nu äter jag frukost och surar... Nej då, det är ju sol ute! Kroppen är insmord och ser fram emot altanhäng i solen:-)

Godmorgon!



Nu blir det morgonlöpning!! Såå skönt att vara ledig! Sedan blir det häng i Bredehall hos Sofia och Melvin<3!

Kvällsmat



Mums, det här var gott!! Färska jordgubbar, banan, ananas och kesella!

Köpte faktiskt löparskor förut. Blev ett par rosa från Intersport. Testade de lite förut. Åkte till gymmet och skulle gymma, men kom så lägligt att det började ett body pumppass som jag var med på. Men sprang 6 minuter på löpbandet och det kändes bra! Så i morgon blir det nog en runda om det inte gör för ont i foten (som jag är överansträngd eller nåt liknande i).

Skönt att få ligga kvar i sängen när Robert ska upp och jobba i morgon:-).

Go torsdag!

Åh va skönt att vara ledig! Vi har precis varit hos Sofia, Max och Melvin. Där åt vi indiskt och fikade. Mysigt och gott! Nu är vi på väg hem. Stannade till på Jula och köpte lite bra och ha saker. Nu ska vi in på Allum och eventuellt köpa löparskor till mig. Ikväll blir det träning!

Dags igen;-)

Idag har två frågat om bloggen.. Så nu är det väl dags igen då:-)! Ska försöka blogga så ofta jag bara kan, så slipper det bli så mycket varje gång;-).

Idag gick vi på långledigt, såå skönt!! Och vi har inget planerat än så länge. Eventuellt ska vi åka till Trollhättan. Robert jobbar på fredag.

Idag har vi varit på bio, vi såg jakten! Danskarna är grymma på filmer och serier. Men den här var riktigt tung.. Inte ofta jag får tårar i ögonen, men här satt gråten i halsen under hela filmen. Till slut kom tårarna och jag har så svårt att sluta när det väl börjar... Men den var väldigt bra och mycket sorglig!

Innan filmen åt vi där, på Danilo. Robert åt pasta och jag tog lammrostbiff med en supergod potatisgratäng! Väldigt gott.

Nu ska det bli skönt å sova och framförallt att inte ställa klockan:-).

RSS 2.0