Söndag..

Shit va fort den här långhelgen gick! Redan slut.. Åkte till Trollhättan igår fm. Då åkte vi först till Daniel, Sara och Tyra. Daniel och Robert är barndomskompisar. Dom är jättegoa! Vi skrattade mycket, Daniel är en riktig skojare:-)! Sara hade precis börjat jobba efter sin mammaledighet. Hon är oxå lärare.

Sedan åkte vi ner till stan och kikade lite, åt god lunch på Strandgatan, ett café vid kanalen. Vi tog var sin bakpotatis. Här sitter vi och har det gött i solen.
Det gäller att passa på att njuta när solen är framme. Annars är det ju svinkallt! Hoppas värmen kommer snart!

Igår kväll åkte vi till ett annat par med barn. Jerker, Annelie och Molly. Dom bodde i ett nybyggt område. Superfint hus! Vi grillade och hade jättetrevligt, goa!!! Molly var en riktig pratmakare! Hon är 2,5 år.

Idag kom Roberts föräldrar hem från Fjällbacka. Så vi umgicks med dom. Dom visade jättefina bilder från när de var i Kina. I eftermiddags åkte vi på en visning på ett hus i Trollhättan:-)! Ett jättefint och charmigt hus! Så nu är vi lite kluvna på vad vi vill.. Vi vill båda gärna bo där, men orkar vi pendla tro.. Och det får inte gå upp mycket om vi ens ska tänka tanken att köpa det. Så det blir spännande å se. Men det är ett klockrent område att bo i om man ska pendla. Nära tåget. Nä nu ska jag sova och drömma om huset:-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0