Ensam i en vecka!

Nu har Robert åkt till Cypern med jobbet. Han ska på en konferens där hela veckan. Några av dom förlängde resan så att de stannar även äver helgen. Förstår inte varför.. det är ju bara 26 gr och strålande sol där nu..... ;)
 
Ska bli lite skönt att vara själv faktiskt:). Men det kommer jag nog inte tycka om några dagar.. Fast jag kommer ha fullt upp med träning och jobb på kvällarna så det ska nog gå bra. Har sjukt mycket att göra på jobbet nu, alla skriftliga omdömen, matriser, analyser av nationella proven och sen alla samtalen... Men men det är bara och göra!
 
Igår var vi hos Emma och Ola. Sofia och Melvin var där också. Emma och Sofia fixade grillkväll för att jag hade fyllt år, det var såååå gott!! Det var ju så härligt väder så vi satt ute och åt. Fick sommarkänsla:)!
 
Melvin och Linus var så goa:)
Coola Melvin och glada Linus!!
 
Melvin gillade Robert:
 
Idag har vi varit på tre husvisningar! Utby, Fräntorp och Sävedalen. Alla var fina, men det i Utby fastnade vi verkligen för. I morgon är det en öppen visning så jag tänkte åka och kolla igen och se om jag får samma känsla igen. Malin kommer föja med:). Men vi har bestämt oss för att vara med och buda... Blir spännande! Håll tummarna!
 
I em gjorde jag mina bästa köttbullar ever! Dom blev sååå goda! Sedan gjorde jag oxå en Kycklingpaj, den blev oxå jättegod! Den ska jag ha till matlåda några dagar den här veckan. Gillar man kyckling, curry och banan ska ni verkligen göra den här:
 
Banan och kycklingpaj
1,5 st  sats pajdeg
0,5 st  grillad kyckling
2 st  bananer
3 st  ägg
3 dl  mjölk eller grädde
3 dl  riven ost
2 tsk  curry
 
 GÖR SÅ HÄR
  1.  Förgrädda pajskalet.
  2.  Lägg rensad kyckling i botten.
  3.  Skiva bananerna och lägg ovanpå.
  4.  Vispa ihop ägg, mjölk, curry, salt och peppar. Slå över.
  5.  Lägg riven ost överst
  6. Grädda i mitten av ugnen i ca 40 minuter.
Mumsig!!
 
Nä nu ska jag gå och lägga mig och läsa en bok jag lånade av Sofia igår!
 
Natti

Frukost ute!



Underbart att äta första frukosten ute!! Varmt och skönt!!! Snart ska jag gå bort och träna body step i Örgryte med Linda. Härlig start på helgen!!!

Fredagkväll



Mumsigt kan jag tala om:-).

Nu har vi kollat en romantisk film med Justin Timberlake, som tom Robert gillade;-).

Natti!

Tryckte på fel knapp..

Här kommer osten jag ville tipsa om


Nu ska jag vila innan jag ska ta en promenad t gymmet!


Oupps, Long time.....

Tillbaks efter ett litet uppehåll! Hopplöst när jag inte skriver på några dagar.. då kommer jag inte igång! Men haft mycket det sista! Mycket på jobbet, skriver kunskapsprofiler utifrån de nationella proven och fixar bedömningar i alla ämnen och snart är det dags för samtalen, pust!
I måndags fyllde jag år, mamma och pappa firade mig i söndags då vi tränade golf och käka middag. Mycket trevligt!! Jag är väldigt taggad för golf nu! Fick lite av en golfvecka i Hjo av mor å far och av Robert en golfvagn. Så nu är jag extra laddad:-).




Vi har även blivit medlemmar i stora Lundby, ligger i Gråbo. Då får man oxå spela på tre andra banor.

Nu är det fredag, såå skönt! Efter jobbet köpte jag skaldjur! Ska bli såååå gott!!! Köpte även en jättegod ost som jag vill tipsa om!


Hemma!

Igår kom vi hem, vi landade 23.15. Vi mellanlandade i Frankfurt. Vi skulle haft ca 50 min där, men planet från Italien blev försenat. Vi var lite oroliga en stund att vi inte skulle hinna med. Men piloten körde på en timme till Frankfurt. Så vi hann precis med. Vi tänkte att väskorna kommer vi nog inte få.. Där hade jag packat ner hemnyckeln.... Smart! Men Dennis (Roberts kusin), som kom och hämtade oss hade en nyckel som han tog med sig. Men vi hade tur, väskorna hann med!!

Sista dagen gick vi i 20 min till ett hotell som heter Le Rocher. Det är svenskägt och tydligen jättemysigt och god mat. Men med vår tur så var det förståss fullbokat... Men hon tipsade om en restaurang, Le Petit, bredvid dom. Så vi gick dit. Där åt vi fondue! Mumsigt! Men det är allt bäst å göra hemma.. Då får man de dipper man vill ha;-). Men det var en mysig kväll! Sen gick vi hem och spelade mig.. Jag vann som vanligt.. noooot!


Idag åt vi denna goda frukosten:


Vi fortsatte i Italienska smaker! Vi hade ju ingenting hemma så i morse tog jag en promenad och handlade. Sååå härligt väder. Nu har vi tagit fram utemöblerna. Sitter i solen med bara linne, underbart! Men fortfarande väldigt kallt på kvällar och nätter. Nu ska jag läsa lite innan jag ska gå å slänga i tvätt! Kanske ska hänga ut den på tork sen, tjohoooo!!!

Två soliga dagar till!

I morgon åker vi vår sista dag i backarna! Har haft 2 dagar till med sol! Vi njuter och har det grymt! Robert har haft på sig sin gps-klocka när vi har åkt nu i två dagar. Igår åkte vi i 4,3 mil och idag 4,6 mil. Härligt:-). Pizzan var god i grannbyn. Men idag hittade vi en minst lika bra pizzeria här i champoluc! Jag tog en med Parma, ananas, champinjoner, mozzarella, rucculla och parmesan, jättegod!


Igår åt vi parma, salami, ost, tomater och mozzarella, såååå gott!!


Nu sitter vi på en sportbar och kollar fotboll. Vi dricker espresso, grappa och limoncello.

Så vi testar alla italienska specialiteter, väldigt gott!!

Här kommer bilder från lunchen idag, gött!!!




I morgon är vår sista dag, då visar vädret snö.. hoppas inte det!!

Två Goa dagar

Nu har vi haft två soliga och härliga dagar! Åkt mycket skidor, även njutit lite i solen med mat, öl och vin. Vi njuter hela tiden. Men det tar på krafterna! Helt slut på kvällarna. Första kvällen gick vi och skulle leta upp nån restaurang som hade pizza. Det var ju påskafton då.. Vi insåg att det inte fanns någon pizzeria här, så vi fick leta upp någon annan. Men alla vi frågade hade fullbokat! Vi gick i säkert över en timme och letade.. Tillslut tog vi en sportbar, de hade panini.. Inte vad vi tänkt men det fick gå! Igår åkte vi till en annan liten by 6 km bort som vi hade fått rekommenderat en jättego pizzeria. Men när vi kom dit var det förstås fullbokat;-). Då hittade vi en annan jättemysig restaurang i den byn. Ingen kunde engelska och menyn fanns bara på italienska. Så vi gissade oss till vad maten kunde vara. Robert tog en entrecote och jag en ostrisotto. Det var helt ok! Sedan gick vi och bokade bord till idag på pizzerian. Så ikväll vet vi att vi får supergod italiensk pizza:-). Nu ska jag vila!


Har tagit mest kort med kameran så jag lägger ut de bästa när jag kommit hem!

RSS 2.0